Facebook
Kompleksowa obsługa kucharsko - kelnerska wesel oraz imprez okolicznościowych

OFERTA

Zajmujemy się kompleksową obsługą kucharsko - kelnerską wesel i imprez okolicznościowych. Zapewniamy pełną obsługę (przygotowanie posiłków, nakrycie stołów, sprzątanie po imprezie). Na wyposażeniu posiadamy pokrowce na krzesła (białe) i obrusy, które możemy Państwu wynająć w atrakcyjnej cenie. Aby zadowolić naszych klientów zawsze staramy się dopasować jadłospis do indywidualnych potrzeb i wymagań. Wszystkie potrawy są robione w miejscu wskazanym prze klienta ze świeżych produktów.

Poniżej przedstawiamy przykładowe menu na wesele jednodniowe oraz dwudniowe.

Menu jednodniowe:

Toast
Obiad
Rosół z makaronem i łabędziem, kotlet schabowy panierowany, pieczeń wołowa, kotlet z pieczarkami, szwajcar, udko pieczone, ziemniaki, surówka z białej kapusty, sałata zielona, mizeria, buraczki.
Tort (własny lub do zamówienia)
Zimna płyta
Szynka zawijana z chrzanem, pieczeń domowa, schab z morelą, trzy rodzaje wędlin, kabanosy, tymbaliki z drobiu, śledzie, pieczywo, pieczarki marynowane, sałatka z selera i ananasa, sałatka z cebuli i marchwi.
Pierwsza kolacja
Pieczeń wieprzowa szpikowana boczkiem w sosie borowikowym z kluskami śląskimi i czerwoną kapustą.
Druga kolacja
Udziec wieprzowy z ziemniakami pieczonymi i kapustą na ciepło, musztarda, chrzan.
Trzecia kolacja
Barszcz z krokietem (mięso lub kapusta i pieczarki).
Czwarta kolacja
Gulasz, flaczki.
Owoce
Winogrona, mandarynki, banany, kiwi.
Napoje ciepłe
Kawa, herbata.
Napoje zimne
Soki owocowe, woda mineralna, coca-cola, tymbark.

Menu dwudniowe:

I dzień:

Toast
Obiad
Rosół z makaronem (kluseczki wątrobiane lub drobiowe), kotlet schabowy, udko pieczone, szwajcar, rolady wołowe, kotlet w migdałach, ziemniaki, trzy sałatki (biała kapusta, marchew, buraczki).
Tort (własny lub do zamówienia)
Zimna płyta
Trzy rodzaje wędlin, schab nadziewany, polędwica wieprzowa z pistacjami, roladki szynkowe, tymbalik z drobiu, sałatka jarzynowa, sałatka grecka, pieczarki marynowane, pieczywo.
Pierwsza kolacja
Karczek wieprzowy w sosie myśliwskim z kluskami śląskimi i czerwoną kapustą.
Druga kolacja
Szaszłyk drobiowy z ryżem na ostro, sałatka pekińska, papryka, ogórek.
Trzecia kolacja
Barszcz z pasztecikiem.
Czwarta kolacja
Bogracz.
Owoce
Winogrona, mandarynki, banany, kiwi.
Napoje ciepłe
Kawa, herbata.
Napoje zimne
Soki owocowe, woda mineralna, coca-cola, tymbark.

II dzień:

Zimne przekąski
Obiad
Kwaśnica, kotlet w cieście, roladki drobiowe, ziemniaki pure, sałatka z kapusty kiszonej i pekińskiej.
Deser
Lody z owocami.
Zimna płyta
Zimne mięsa, sałatka brokułowa i coctailowa.
Ciepłe dania
Indyk w sosie słodko kwaśnym, ziemniaki pieczone, sałatka szopska, placek ziemniaczany z gulaszem, sałatka szwedzka, żurek z jajkiem.
Napoje ciepłe
Kawa, herbata.
Napoje zimne
Soki owocowe, woda mineralna, coca-cola, tymbark.